Fashionnight & more: alle details op een rij!

20
sep
2019

Op deze eerste editie van de fashionnight & more werken verschillende handelaars uit het kernwinkelgebied samen om er een bruisend event van te maken, waarbij mode wordt gecombineerd met glamour, drinks, music, food en drinks.

Rode draad bij dit event is de modeshow van de Puurse textielzaken Kompact, Hector, Pekastya, margareta, Vitrine, Julien en Coco. Deze keer niet één keer maar drie keer op deze avond! Kathleen van Leonidas Puurs trakteert je ondertussen op een overheerlijke praline! De eerste modeshow start om 19.30u in de Spil in cc Binder.

Na de eerste modeshow is er een optreden van Dyce.

Na dit optreden is het om 20.30u tijd voor de tweede modeshow van de Puurse textiel die weer wordt afgesloten door een concert van MEDS. Mélanie De Saedeleer is een jonge, getalenteerde zangeres. Haar eerste single 'Another Lady' kwam vorig jaar uit. Hierdoor speelde ze het voorprogramma van onder andere FATIMA, TSAR B en Macy Gray. Haar muziek is een soepele mix van R&B en soul met beats geïnspireerd door ambient soundscapes. Haar stemgeluid (type Jorja Smith) en krachtige, intense teksten zorgen voor een unieke combinatie. MEDS is een echte artiest: geen bullshit, geen blad voor de mond. Niet fake, gewoon échte muziek.

De finalemodeshow wordt om 21.30u gegeven en wordt nadien muzikaal afgesloten door een optreden van Ana Diaz, een Brusselse met Spaanse origine. Haar sets bestaan uit een bonte mix van klanken grenzend aan jazz, flamenco, hiphop en raggamuffin. Vuurwerk gegarandeerd!

Terwijl de bezoekers van mode en muziek genieten, kunnen ze tussendoor ook kennis maken met de verschillende hoekjes van de handelaars van het Puurse winkelcentrum.

Bij Fietsen Brys krijg je professioneel advies  over de voordelen en het gebruik van elektrische fietsen. Wil je graag eens een elektrische fiets testen, dan ben je op dit event op de juiste plaats. In en rond cc Binder krijg je de kans om je zelf eens aan een ritje te wagen.

Wil je professioneel advies over het verzorgen van de hoofdhuid en haarproblemen, dan ga je gewoon even langs bij Peter en zijn collega’s van Pe’Cass, die je als erkend CONFIDENTIEL Kérastase kapsalon de verschillende Kérastase-producten laten proberen en testen. Je persoonlijke haardiagnose krijg je er gratis bij!

Winkelen betekent natuurlijk ook betalen, en dat doen we met z’n allen steeds minder met cash geld. Betalen met je smartphone is enorm hip vandaag, en KBC bank geeft je tijdens FN&M alle nodige informatie over Payconic en het gebruik ervan. Heb je hulp nodig om Payconic te installeren, dan is dat ook geen probleem! Breng dan zeker wel al je codes en paswoorden mee!

Van al dat snuisteren krijg je natuurlijk dorst! Maak samen met Bjorn van MABdrinks je eigen explosieve cocktail en laat je onderdompelen in de wereld van cocktails, gins en tonics. Bij Get Roasted on the road kun je terecht voor een lekkere hap vanuit de exclusieve foodtruck. En hun speciale gin is trouwens ook verkrijgbaar.

Ondanks al dat lekkers mogen we niet vergeten hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te hebben en te houden. Bij Puursano kom je te weten of je in goede conditie bent d.m.v. een gratis lichaamsscreening. Tinneke staat je die avond bij met raad en daad. Ze voorziet trouwens een mooie actie voor wie nog overtollige kilo’s tegen de kerstdagen willen wegwerken.

Misschien een ongewone gast op dit event, maar wel een gevestigde waarde in de Puurse ondernemerswereld, is De Ruyte Uitvaarzorg. Tijdens FN&M willen we ook dit aspect van het leven tonen en wordt er op een professionele manier uitleg gegeven over voorafregeling, wilsbeschikking en kostenraming, maar ook over de zorg en nazorg.

Na dit serieuzere thema kijken we al uit naar de feestdagen en presenteert Baeté hun collectie kerstkaartjes exclusief aan het publiek van FN&M. Ook de verschillende mogelijkheden rond belettering worden deze avond aan het publiek getoond. Gefotografeerd word je tijdens dit event door Marc Vanraes, die ons ook een inkijk geeft in zijn creaties en panorama’s.

De mooiste, kleurrijkste en stijlvolste creaties om je huis op te vrolijken of iemand anders te verwennen ontdek je bij 't Bloemeke!

Ook aan kunst wordt er tijdens dit event gedaan. Glasspecialiste Sue Schiepers stelde als curator een bijzondere expo samen en brengt de top van de Belgische glaskunst samen onder één dak in cc Binder. Zeker de moeite om al deze kunstwerken tijdens dit event te ontdekken.

Voor de influencers en vloggers onder ons – of voor wie er wat meer over wil weten – hebben we een experte uitgenodigd om jou de passende tips te geven over hoe je met sociale media omgaat, maar hoe je jezelf het best in beeld wilt brengen in al jouw fashion posts.

Op het einde van de avond is iedereen nog welkom in DEKOL om na te genieten van een fantastische avond onder de trillende tonen van de muziek van Jone5. Keuze uit speciale bieren is er hier rijkelijk.

 

Praktisch

  • Wanneer? Donderdag 3 oktober vanaf 17u.
  • Waar? cc Binder (Forum 9, 2870 Puurs-Sint-Amands)
  • Prijs? 10 euro MAAR die kun je terugverdienen
    Want shop je tijdens het Weekend van de Klant bij een deelnemende handelszaak? Dan krijg je eenmalig 10 euro korting bij aankoop van minimaal 50 euro (op vertoon van je Fashionnight & more-polsbandje).

Bestel nu je ticket.

Meer info?

Contactformulier