Applaus voor vrijwilligers en kampioenen

24
mei
2019

Vrijwilligers en kampioenen van Puurs-Sint-Amands, dit is voor jullie!

Zoals elk jaar vieren we onze kampioenen en vrijwilligers. We doen dat tijdens ‘Applaus’. Want iedere vrijwilliger en elke kampioen verdient een applaus.

We nodigen jou dan ook graag van harte uit. Puurs-Sint-Amands klapt in de handen op zaterdag 22 juni 2019. We doen dat op het Dorpshart in Puurs.

Op het programma

19u – iedereen die vrijwilligerswerk doet en elke kampioen uit Puurs-Sint-Amands wordt verwacht op het Dorpshart. We zetten je in de bloemetjes, je gaat op de foto en je krijgt natuurlijk een hapje en een drankje.

21u – optreden van Absynthe Minded, Zomer van Puurs-Sint-Amands

Inschrijven

Inschrijven is wel noodzakelijk. Schrijf je vanaf dinsdag 4 juni tot uiterlijk zondag 16 juni in. Dat kan online of via het vrijetijdsloket in de bib van Puurs, in het gemeentehuis van Puurs, in oud-gemeentehuis en sociaal huis in Sint-Amands, in dienstencentrum Paepenheide in Breendonk en in de Nieuwe Ark in Ruisbroek.

Belangrijk

Vertel het voort! Alle vrijwilligers en kampioenen zijn welkom. Het is mogelijk dat vele vrijwilligers niet op de lijst staan van de officiële uitnodiging. Maar ook zij zijn van harte welkom en krijgen applaus voor hun inzet. 

Schrijf zeker alle vrijwilligers of kampioenen van jouw vereniging in!

Tot dan!

Meer info?

Contactformulier