De tofste terrassen

24
aug
2020

Niets leukers dan tijdens de nazomer nog een terrasje doen. Aan het water, in het bos of in een bruisend kernwinkelgebied, …? In Puurs-Sint-Amands kan het allemaal. Hieronder vind je enkele leuke adresjes.

Den Amandus

Aan je drankje nippen met zicht op de Schelde? Vlij je neer op het terras van restaurant Den Amandus. Dat ligt aan de embarcadère, de vroegere aanlegplaats voor schepen. Hongertje? Proef van de vlees- en visspecialiteiten op de authentieke houtskoolgrill.

Den Amandus

Amandusdreef 1, Sint-Amands

De Wandeling

Aan de rand van Lippelobos vind je eet- en praatcafé De Wandeling. Achter deze charmante hoeve wacht een schitterend zonneterras op jou. De plek bij uitstek om heerlijk uit te blazen na je wandeling in het groen. Zin om een potje te kaarten? Hou je vooral niet in.

De Wandeling

Kasteeldreef 11 , Lippelo

The Jade

In het centrum van Puurs vind je Bisztro The Jade. Vanop het uitgestrekte terras heb je een mooi zicht op het station dat dit jaar 150 jaar bestaat. Op de uitgebreide kaart staat vast iets naar je zin. Sangria, nacho’s, … laat die nazomerzon maar stralen!

The Jade

Stationsstraat 52, Puurs

Clothilde

Zie je een terrasje langs het water wel zitten? Zet dan koers naar Bistro Clothilde, prachtig gelegen aan het Zeekanaal Brussel-Schelde. Met de wind in je haren en de zon op je gezicht waan je jou hier even in het buitenland.

Clothilde

Hellegatstraat 1, Ruisbroek

Hof van Coolhem

Wat zuurstof tanken in het groen? Trek eens naar brasserie Hof van Coolhem in het gelijknamige groendomein. Op het bosterras kom je, omringd door bomen, vanzelf tot rust. Een indrukwekkende ijscoupe of zwoele cocktail maken je vakantiegevoel compleet.

Hof van Coolhem

Coolhemstraat 64, Kalfort

De Vijfhoek

Breendonk, het dorp van den Duvel, telt nog een paar échte kroegen. Café De Vijfhoek is er daar eentje van. Hier heersen nog de charme en gemoedelijkheid van weleer. Zet je op het terras en geniet van een frisse pint.

De Vijfhoek

Veurtstraat 29, Breendonk

 

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.