De tofste terrassen: deel 1

24
aug
2020

Niets leukers dan een terrasje doen. Aan het water, in het bos of in een bruisend kernwinkelgebied, …? In Puurs-Sint-Amands kan het allemaal. Hieronder vind je enkele leuke adresjes.

Den Amandus

Aan je drankje nippen met zicht op de Schelde? Vlij je neer op het terras van restaurant Den Amandus. Dat ligt aan de embarcadère, de vroegere aanlegplaats voor schepen. Hongertje? Proef van de vlees- en visspecialiteiten op de authentieke houtskoolgrill.

Den Amandus

Amandusdreef 1, Sint-Amands

De Wandeling

Aan de rand van Lippelobos vind je eet- en praatcafé De Wandeling. Achter deze charmante hoeve wacht een schitterend zonneterras op jou. De plek bij uitstek om heerlijk uit te blazen na je wandeling in het groen. Zin om een potje te kaarten? Hou je vooral niet in.

De Wandeling

Kasteeldreef 11, Lippelo

The Jade

In het centrum van Puurs vind je Bisztro The Jade. Vanop het uitgestrekte terras heb je een mooi zicht op het station dat al meer dan 150 jaar oud is. Op de uitgebreide kaart staat vast iets naar je zin. Sangria, nacho’s, … laat die zomerzon maar stralen!

The Jade

Stationsstraat 52, Puurs

Clothilde Plaasj

Zie je een terrasje langs het water wel zitten? Zet dan koers naar Clothilde Plaasj, een stukje strand gelegen aan het Zeekanaal Brussel-Schelde. Met de wind in je haren en de zon op je gezicht waan je jou hier even in het buitenland. De verrukkelijke sharefood maakt het vakantieplaatje helemaal compleet!

Hellegatstraat 1, Ruisbroek

De Vijfhoek

Breendonk, het dorp van den Duvel, telt nog een paar échte kroegen. Café De Vijfhoek is er daar eentje van. Hier heersen nog de charme en gemoedelijkheid van weleer. Zet je op het terras en geniet van een frisse pint.

De Vijfhoek

Veurtstraat 29, Breendonk

Café DEKOL

Café en cultuur combineren? Dan zit je goed in DEKOL. Hier geniet je van een gezellig terrasje in de schaduw van cc Binder. De uitgebreide kaart stelt niemand teleur. Neem tijdens je bezoek ook een kijkje binnen in de zaak, want het gezellige interieur is een pareltje.

 
Forum 9, Puurs

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.