De Zomer van Puurs-Sint-Amands

3
mei
2019

Muziek in onze woonkernen

De concerten op onze dorpspleinen zijn ondertussen een gesmaakte formule. Daarom kun je ook deze zomer zwaaien met die handen en zwieren met die heupen. Samen met al je vrienden en buren erbij.

“Wij tappen tijdens het optreden in Lippelo met onze Chiro om onze kas te spijzen. Wat de sfeer in ons klein dorpje ook zo leuk maakt is dat zowel jong en oud samen komt om een toffe avond te beleven.”
Joyce Vermeiren, Chiro Lippelo

Heel wat bekende namen zijn klaar om er een feestje van te maken in onze gemeente. Jij ook? Hou alvast deze data vrij:

  • 22 juni: Absynthe Minded in Puurs
  • 6 juli: Dana Winner in Liezele
  • 13 juli: Stef Kamil Carlens in Ruisbroek
  • 27 juli: Milo Meskens in Breendonk
  • 3 augustus: Ertebrekers in Lippelo
  • 16 augustus: Slons in Oppuurs
  • 31 augustus: Get Ready in Kalfort
  • 7 september: Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s in Sint-Amands

Na de hoofdact zet een coverband de boel op stelten met de grootste hits. Wist je dat deze avonden ideaal zijn om de andere woonkernen beter te leren kennen? Trek op ontdekking, sla een praatje met je mede-inwoners en maak er samen een memorabele avond van.

 “Ik miste nog geen enkel optreden in mijn eigen dorp. En deze keer ga ik ook naar Sint-Amands, want ik wil Jelle Cleymans aan het werk zien.”

Karolien, inwoner van Breendonk

Theater op de Kaai
Op 16 juli wordt de Kaai in Sint-Amands het decor van een theatrale monoloog. Aan het woord: meesterverteller Peter Thyssen. Deze openluchtvoorstelling is deel van Verklapt: een reeks boeiende verhalen van straffe vertellers, georganiseerd door RTV | TV PLUS. Slecht weer? Dan maken we het gezellig bínnen, in GC de Nestel. Tickets reserveren is niet nodig: kom gewoon af, het is gratis!

Drive-inmovie in het park
Zin in een avondje uit in onvervalste fifties-stijl? Parkeer je wagen op 2 augustus in Park Fort Liezele en geniet van een film in openlucht. Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor de juiste sfeer én de nodige hapjes en drankjes. Kom je te voet of met de fiets? Dan vlei je je neer op een van de zit- en ligplaatsen in het gras. Breng gerust je eigen stoel en dekentje mee. Welke film het wordt, mag je binnenkort zelf bepalen via een poll. Hou dus zeker onze Facebookpagina in de gaten.

Deze zomer nog meer films in openlucht bekijken?
Check www.ccbinder.be/openluchtfilm.

 “Het vraagt elk jaar heel wat gepuzzel om alle artiesten op de juiste data ingepland te krijgen. Maar ook deze keer is dat gelukt en we zijn heel blij met het programma.”

Tamara Vanhoeck, programmator cc Binder

Nog meer activiteiten
De Zomer van Puurs-Sint-Amands is méér dan alleen activiteiten van de gemeente. Ook heel wat verenigingen zetten leuke events op het programma. Denk aan Jolly Jumper en Soulshakedown. Bar Baraque en Bar Boerderie. De beiaardconcerten, de stoomtreinritjes en de Ibis-wandeltochten.

Wat er wanneer te beleven is? Dat ontdek je op www.zomervanpuurs-sint-amands.be.

Voeg je evenement toe
Organiseer jij deze zomer ook een activiteit in Puurs-Sint-Amands? Geef ze online in via de UiT-databank. Dan verschijnt ze daarna vanzelf in het overzicht op www.zomervanpuurs-sint-amands.be. Doen!


Meer info?

Contactformulier