Digicheques

Afspraak maken
Zonder digicheque een sessie boeken bij BEEGO

De digicheques zijn een concept van Beego om lokale besturen te assisteren bij e-inclusie (iedereen online krijgen). Het bedrijf gaat op zoek naar IT-studenten en stoomt ze klaar om bij mensen aan huis moeilijkheden op te lossen met laptops, smartphones, de printer of internetverbinding. Eén cheque kost 38 euro en in ruil daarvoor biedt Beego een uur lang ondersteuning aan huis. Opgelet: er wordt per sessie ook nog 5 euro verplaatsingskosten aangerekend.

Het lokaal bestuur Puurs-Sint-Amands reikt digicheques uit aan kwetsbare doelgroepen om gratis gebruik te maken van deze ondersteuning.

Voorwaarden

  • ​Elke inwoner die digitale ondersteuning wenst, kan een beroep doen op een IT-student (vanuit Beego) als  ondersteuning.

  • Voor kwetsbare inwoners die een (gratis) digicheque wensen voor deze ondersteuning, bekijken we eerst of je in aanmerking komt.

Procedure

  • Denk je dat je in aanmerking komt voor een gratis digicheque, neem dan contact op met het onthaal: 03 203 27 00 of  info@puursam.be.
  • Kom je niet een aanmerking voor een digicheques? Dan kan je nog steeds zelf een (betalende) sessie inboeken via Beego.

Bedrag

  • Ik beschik niet over een digicheque: Bij BEEGO betaal je 19 euro per blok van een half uur dat de student bij je thuis is. Je kiest zelf hoe lang je hulp nodig hebt. Daarbij komt een verplaatsingsvergoeding van 5 euro. De betaling is steeds per bankkaart aan het einde van de opdracht aan de student. 

  • Ik beschik over een digicheque: dan is deze ondersteuning gratis.

Bijkomende informatie

​Neem een kijkje op de website van BEEGO

Contactinformatie