Doneer je ongebruikte pampers in onze pamperboxen

9
jun
2021

Sinds 9 juni 2021 vind je op verschillende plaatsen in onze gemeente 'pamperboxen'. We willen hiermee luiers inzamelen voor kwetsbare gezinnen. 

Doneer jouw ongebruikte pamperoverschotten 

Heel wat gezinnen hebben vaak een overschot aan pampers. Kinderen groeien immers snel uit de luiers, hebben regelmatig een grotere maat nodig of worden zindelijk. Vanaf nu kunnen jullie de overschotten deponeren in de verschillende pamperboxen. Verpak de luiers wel in een zakje of in de originele verpakking. Zo blijft alles hygiënisch. De pamperboxen staan in de gemeentelijke gebouwen maar ook in verschillende basisscholen.

Ontdek de locaties. 

Betaalbare pampers voor kwetsbare gezinnen

De pampers worden verkocht aan kwetsbare gezinnen waar ze een grote uitgave vormen. Voor een pakket van 25 stuks uit de pamperbox betalen zij dan amper 1 euro. Voor de uitrol van dit project werken we samen met de Schakel maar ook het consultatiebureau van Kind en Gezin. Zij kunnen gezinnen die nood hebben aan deze luiers doorverwijzen.   

Iedereen kan steunen

Wie het project wil steunen maar geen luiers op overschot heeft, kan ook nieuwe luiers aankopen en die in de pamperboxen doneren. Het maakt niet uit welke maat, merk of hoeveelheid: elke pamper telt.  

Meer info?

Contactformulier