Exclusief aspergediner van gemeente Puurs-Sint-Amands en sterrenchef Ferdy Debecker levert 11.000 euro op voor Kinderkankerfonds

24
jun
2019

Begin mei toverde topchef Ferdy Debecker een uniek aspergediner op tafel in cultuurcentrum Binder. De topchef van restaurant Eyckerhof én peter van het Aspergefestival in Puurs-Sint-Amands organiseerde het diner samen met zijn vrouw Ann in opdracht van de gemeente Puurs-Sint-Amands. Ze kozen voor een setting waar zo’n 150 liefhebbers konden genieten van het witte goud.

PSSST, Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief 

In een wip uitverkocht
Na enkele dagen was het diner uitverkocht. Er was zelfs een wachtlijst. Ferdy en zijn equipe kookten uiteindelijk voor 180 deelnemers. Ook verschillende bedrijven en ondernemingen verleenden hun steun aan dit event, waardoor – mede dankzij hen – de opbrengst behoorlijk opliep.


Mooie opbrengst
De bijzondere aspergeavond bracht uiteindelijk maar liefst 11.000 euro op. Ferdy en An schenken samen met de gemeente Puurs-Sint-Amands het mooie bedrag aan het Kinderkankerfonds. De organisatie ligt hen na aan het hart.


Ridder Sabine Hagedoren
Het aspergediner mocht overigens een eregast verwelkomen. Weervrouw Sabine Hagedoren werd tijdens het galadiner tot ridder geslagen van het Graaflijk Genootschap van de Klein-Brabantse Asperge.
Volgend jaar vindt er opnieuw een aspergediner plaats. Wanneer? Op 5 mei 2020. De plaats wordt later bekendgemaakt.

 

 

Meer info?

Contactformulier