EXTRABON

Nu bekijken

​​De EXTRABON is een digitale geschenkbon van 20 euro die elke inwoner van de gemeente Puurs-Sint-Amands eenmalig mits gebruik van een unieke kortingscode voor 10 euro kon aankopen tussen 1 juni 2020 en 30 juni 2020.

De EXTRABON kan tussen 1 juli 2020 en 11 oktober 2020 worden gebruikt bij alle deelnemende handelszaken uit Puurs-Sint-Amands en marktkramers met een vaste standplaats in Puurs-Sint-Amands die tijdens de coronacrisis verplicht gesloten waren.

Bij volgende handelaars kun je vanaf 1 juli 2020 terecht met je EXTRABON:
www.puurs-sint-amands.be/deelnemende-handelaars-extrabon

Heb je nog vragen of opmerkingen over je EXTRABON, of heb je je QR-code nog niet ontvangen? Heb je de kortingscode vergeten in te geven bij de bestelling? Stuur dan snel een mailtje naar hello@wearewisely.com

Voorwaarden

Wou jij een EXTRABON van 20 euro aankopen? Enige voorwaarde hiervoor is dat je op 23 april 2020 was ingeschreven in het gemeentelijke bevolkingsregister van de gemeente Puurs-Sint-Amands.

Procedure

​Elke inwoner van de gemeente Puurs-Sint-Amands heeft eind mei een persoonlijk brief in de bus gekregen met (een) unieke kortingscode(s) voor alle gezinsleden. Met deze code heeft elke inwoner eenmalig de kans krijgt om een EXTRABON van 20 euro aan te kopen en er maar 10 euro voor te betalen

Vanaf 1 juni 2020 t.e.m. 30 juni 2020 kon de EXTRABON online worden aangekocht. 

Je EXTRABON is een digitale bon, d.w.z. dat hij na betaling ENKEL via email wordt verstuurd. Je kunt de QR-code van de EXTRABON ook op je smartphone downloaden en opslaan. Zo heb jij je EXTRABON steeds bij de hand.

Heb jij je EXTRABON aangekocht en wil je ermee gaan shoppen of iets lekkers mee gaan eten, dan kan dat vanaf 1 juli 2020 (en niet vroeger) t.e.m. 11 oktober 2020 bij alle deelnemende handels- en horecazaken uit die gedurende de coronacrisis verplicht gesloten waren én die de betaalapp op hun tablet/ipad/iphone/smartphone hebben geïnstalleerd.

Je hoeft het volledige bedrag van de bon niet in één keer te spenderen. Je mag de bon bij verschillende handelszaken gebruiken. 

Bedrag

​Een EXTRABON van 20 euro kost mits gebruik van de persoonlijke kortingscode slechts 10 euro.

Regelgeving

Nu bekijken

Contactinformatie