Vaccinatiecentrum: bereikbaarheid

   Heb je iemand die je kan brengen? Maak gebruik van de kiss & ride zone. 

   Laat je je brengen door een vriend of familielid? Laat hem of haar parkeren op de parking achteraan het gebouw, Hof ten Berglaan 11. Volg de pijlen naar de ingang. Daarna kom je via de uitgang opnieuw terecht op de parking aan Hof ten Berglaan 11. Daar kan je chauffeur je oppikken.

   De Lijn zorgt voor een nieuwe Flexbushalte op de parking van het vaccinatiecentrum. Meer info over de Flexbus en reserveren kan via https://www.delijn.be/nl/belbus/flexbus-klein-brabant.html 

   Check zeker ook de vragenlijsten op de officiële website https://www.laatjevaccineren.be/vaccinatie-tegen-covid-19-vraag-en-antwoord.  

   Vind je het antwoord niet?
   Contacteer dan één van onze medewerkers via vaccinatie@kleinbrabant.be of bel naar 03 203 27 02.

   Deze lijnen zijn geopend tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum. Na deze openingsuren spreek je een bericht in. We bellen je zo snel mogelijk terug.

   • Halte Hof ten Berglaan brengt je tot op 250 meter van het centrum. Bus 98 en 253 stopt hier.
   • Halte Markt brengt je tot op 300 meter van het centrum. Bussen 252, 253 en 254 stoppen hier.

   Stap af in station Puurs. Dat ligt maar 700 meter van het vaccinatiecentrum. Wegwijzers voor voetgangers brengen je van het station tot aan het vaccinatiecentrum.

   Je vindt een fietsenstalling aan de ingang van het vaccinatiecentrum én aan de ingang van cc Binder er vlak naast.

   Het vaccinatiecentrum Klein-Brabant bevindt zich in Sport- en Evenementenhal Binder in Puurs. Adres: Forum 4, 2870 Puurs. Opgelet: voer in je GPS het volgende adres in: Hof ten Berglaan 11, 2780 Puurs.

   Je parkeert op de parking aan de Hof-ten-Berglaan, aan de achterkant van het vaccinatiecentrum. Volg de pijlen naar de ingang. Rij niet naar de voorkant van het gebouw, daar is geen plaats. Kloosterhof wordt dan ook tijdelijk een éénrichtingstraat. 

   Je kan Kloosterhof enkel in rijden via de Hof-ten-Berglaan. Dit is trouwens de weg die moet genomen worden door personeel en door mensen die zich willen parkeren op de plaatsen voor andersvaliden. Het uitrijden gebeurt via Hooiveld.

   Vrijwilligers en medewerkers krijgen een parkeerkaart en kunnen aan de zijkant van het gebouw parkeren.

   Voeg Hof - ten - Berglaan 11, 2870 Puurs in je GPS. Daar zal je ook je wagen kunnen parkeren.

   Iedereen met een parkeerkaart voor personen met een handicap kan parkeren aan de ingang van het vaccinatiecentrum. 

   Rij vanaf de Hof-ten-Berglaan in Kloosterhof. De parking voor andersvaliden vind je vlak aan de ingang van het vaccinatiecentrum. Rij weer weg via Hooiveld.

   Ja, er zijn enkele rolstoelen ter beschikking aan de ingang van het vaccinatiecentrum.