Vaccinatiecentrum: vrijwilligers

   We communiceren via het online vrijwilligersplatform met de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum. Heb je dringend iemand nodig? Dan kan je mailen naar vaccinatie@kleinbrabant.be of bellen naar 03 203 27 03 (bereikbaar op weekdagen tussen 09u en 12u en van 13u tot 16u).

   Na deze uren en tijdens het weekend kan je een berichtje inspreken op het antwoordapparaat. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

   Zodra je deze gegevens aangevuld hebt via de registratielink van Book’u kom je in ons vrijwilligersbestand terecht. Zo kunnen wij jou in een latere fase oproepen.

   Het vaccinatiecentrum zal stand-by zijn vanaf 15 februari. Wanneer het centrum effectief operationeel zal zijn, is afhankelijk van de vaccins die de hogere overheid aanlevert.

   Zodra er vaccins op komst zijn, maken we de planning op. Jij ontvangt dan een mailtje met de vraag naar jouw beschikbaarheden.
   Je duidt dan zelf aan of je voor bepaalde shiften beschikbaar bent of niet. Jouw keuze komt in ons centraal systeem en zo maken wij de planning op.

   Je ontvangt nadien via mail je effectieve planning, maar je kan ook zelf via Book’u nagaan wanneer je werd ingepland.

   Ben je onverwachts verhinderd, zit je vast in het verkeer of ben je ziek? Stuur dan minstens 24u op voorhand een mailtje naar vaccinatie@kleinbrabant.be of bel zo snel mogelijk naar 03 203 27 03.

   Ben je ziek of voel je je niet lekker? Verwittig dan het vaccinatiecentrum via vaccinatie@kleinbrabant.be of via 03 203 27 03 zodat we je planning kunnen aanpassen. Kom zeker niet zelf naar het vaccinatiecentrum.

   Heb je Covid 19 symtomen?
   Verwittig dan je huisdokter en vertel hem/haar dat je als vrijwilliger werkt of recent gewerkt hebt in het vaccinatiecentrum.

   Word je getest op Covid 19 en/of moet je in quarantaine?
   Verwittig dan zeker ook het vaccinatiecentrum.

   Test je positief en heb je recent gewerkt in het vaccinatiecentrum?
   Verwittig dan onmiddellijk het vaccinatiecentrum.

   Bij het begin van je shift krijg je bij het onthaal van het vaccinatiecentrum een parkeerkaart. Deze leg je achter de voorruit van je wagen. Zo weten de parkeerwachters dat jij hier langer mag parkeren.

   Deze parkeerkaart lever je op het einde van je shift opnieuw in.

   Vrijwilligers parkeren hun auto best op de parking naast de Sport- en Evenementenhal. Bij het begin van je shift krijg je bij het onthaal van het vaccinatiecentrum een parkeerkaart. Deze leg je achter de voorruit van je wagen. Zo weten de parkeerwachters dat jij hier langer mag parkeren. Deze parkeerkaart lever je op het einde van je shift opnieuw in.

   Ben je met de fiets?
   Dan plaats je je fiets best in één van de fietsenparking rondom het vaccinatiecentrum.