Geen Pukema dit jaar

12
aug
2020

Elk derde weekend van september staat Puurs op stelten, want dan is er onze Puurse Kermismarkt – kortweg Pukema. Maar helaas niet in 2020. Het coronavirus dwingt ons om dit volksfeest een keertje over te slaan. Maar volgend jaar zijn we er terug, en hoe!

Gezondheid gaat boven alles

Pukema: dat is zingen, dansen, feesten. Kortom, zorgeloos genieten van het leven met inwoners uit Puurs-Sint-Amands en ver daarbuiten. In coronatijden is het geen goed idee om zoveel volk op de been te brengen. Of de federale overheid in september dergelijke evenementen weer toelaat, is nog niet bekend. Maar wij maakten van ons hart een steen en namen nu al deze pijnlijke beslissing. Want: gezondheid gaat boven álles.

De Kreuners komen in 2021

Neem van dit sabbatjaar gebruik om je alvast schrap te zetten voor 2021. Want dan geven we er een lap op! Verwacht je aan een Pukema in de vertrouwde succesformule met straatacts, ambachtendemo’s, circusvoorstellingen, kunstenmarktjes en … optredens! Wie al zéker ons Dorpshart in vuur en vlam komt zetten? De Kreuners! Jawel, Walter Grootaerts & co zullen je trakteren op straffe hits als ‘Ik wil je’, ‘Cous-cous Kreten’, ‘Nee oh nee’, ‘Layla’ en ‘Verliefd op Chris Lomme’.

 

Voor nu: respecteer de maatregelen en hou moed. En dan maken we er in 2021 een geweldig feestje van!

Meer info?

Contactformulier