Gratis kinderopvang tijdens paasvakantie

2
apr
2020

De gemeente Puurs-Sint-Amands voorziet tijdens de paasvakantie gratis kinderopvang. En dat speciaal voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep en voor kinderen met een sociaal kwetsbare thuissituatie.

Geen bijdrage betalen
Door de coronamaatregelen mogen geen vrijetijdsactiviteiten georganiseerd worden. Daarom schrapt de gemeente Puurs-Sint-Amands de traditionele speel- en sportweken in de paasvakantie. Toch willen we opvang garanderen voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep en voor kinderen met een sociaal kwetsbare thuissituatie. Dat doen we in samenwerking met kinderopvang De Sloeber en Ferm. Anders dan normaal hoeven de ouders daarvoor géén bijdrage te betalen. Met deze beslissing willen we de ouders financieel ontlasten in deze moeilijke periode.

Spel- en sporttips voor de kinderen thuis
Voor de kinderen die wel kunnen thuisblijven is er geen opvang. Toch denken we ook aan hen. Want op de Facebook-pagina van JOC WIJland zullen we heel wat toffe sport- en spel­tips plaatsen voor thuis. Ouders die hun kinderen trouwens al inschreven voor de speel- en sportweken hoeven niks te doen. De inschrijvingen worden automatisch geannuleerd en het geld wordt teruggestort in hun geldbeugel op de webshop.

Contact

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.