Horeca in coronatijden

Samen met Toerisme Klein-Brabant- Scheldeland wil de gemeente Puurs-Sint-Amands haar lokale horecazaken in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken.

Heb je geen zin om te koken of wil je graag je steentje bijdragen aan de lokale economie dan kan je bij onderstaande zaken terecht voor een heerlijke (streekgebonden) afhaalmaaltijd. Sommigen onder hen brengen het ook aan huis!

Heb of ken jij een horecazaak in onze gemeente die nog niet in onderstaande lijst terug te vinden is? Mail het initiatief naar economie@puursam.be zodat we dit in onze lijst kunnen opnemen.

Mogen wij jullie echter wel uitdrukkelijk vragen om de recentste coronamaatregelen steeds nauwgezet op te volgen, voldoende afstand te houden en sociale contacten te beperken. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Meer info : www.info-coronavirus.be

(*) Takeway warme dranken

Naast deze horecazaken blijven ook de frituren en broodjeszaken open (al dan niet volgens hun normale openingsuren).

Warme maaltijden aan huis vanuit de gemeente Puurs-Sint-Amands blijven gegarandeerd zolang er voldoende personeel ter beschikking hebben. Wij onderzoeken ook mogelijkheden voor capaciteitsuitbreiding. Momenteel is er nog een (beperkt) aantal plaats op de maaltijdronden. De voorwaarden blijven van kracht: 60+ kan aanvragen bij het onthaal van de gemeente op het algemeen nummer 03/2032700 en jongere mensen zullen verbonden worden met de thuiszorgcoördinator om de situatie te bekijken en een oplossing op de zorgvraag te geven.

Meer info?

Contactformulier