Horeca in coronatijden

Steun jouw favoriete horecazaak en koop een waardebon!

Hé jij! Je mist het hé. Wij ook! De toog met je vrienden, een brunch-uitje in het weekend, dat heerlijke ‘gerechje’ op restaurant, de vaste lunch met de collega’s, dessertje met de oma of de geur afkomstig van jouw geliefde guilty pleasure dampkap. Juist daarom werd #horecacomeback gelanceerd om jouw horecazaak te steunen in deze bizarre tijd. Help jouw favoriete uitbater(s) door nu reeds waardebonnen te kopen. Steun er een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer zijn/haar deuren opnieuw openen.

Vind je jouw horecazaak nog niet op www.horecacomeback.be? Aarzel dan niet om hen aan te moedigen zich op de website van #horecacomeback te registreren!

Heb je ondertussen geen zin om te koken of wil je graag je steentje bijdragen aan de lokale economie dan kan je bij onderstaande zaken terecht voor een heerlijke (streekgebonden) afhaalmaaltijd. Sommigen onder hen brengen het ook aan huis!

Heb of ken jij een horecazaak in onze gemeente die nog niet in onderstaande lijst terug te vinden is? Mail het initiatief naar economie@puursam.be zodat we dit in onze lijst kunnen opnemen.

Mogen wij jullie echter wel uitdrukkelijk vragen om de recentste coronamaatregelen steeds nauwgezet op te volgen, voldoende afstand te houden en sociale contacten te beperken. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Meer info : www.info-coronavirus.be

(*) Takeway warme dranken

Naast deze horecazaken blijven ook de frituren en broodjeszaken open (al dan niet volgens hun normale openingsuren).

Warme maaltijden aan huis vanuit de gemeente Puurs-Sint-Amands blijven gegarandeerd zolang er voldoende personeel ter beschikking hebben. Wij onderzoeken ook mogelijkheden voor capaciteitsuitbreiding. Momenteel is er nog een (beperkt) aantal plaats op de maaltijdronden. De voorwaarden blijven van kracht: 60+ kan aanvragen bij het onthaal van de gemeente op het algemeen nummer 03/2032700 en jongere mensen zullen verbonden worden met de thuiszorgcoördinator om de situatie te bekijken en een oplossing op de zorgvraag te geven.

Meer info?

Contactformulier