Modeshow: handelaars stellen wintercollectie voor

22
sep
2020

Sta je te popelen om je winterkleerkast aan te vullen? Laat je inspireren tijdens de modeshow op 1 oktober. Verschillende handelaars uit het kernwinkelgebied in Puurs-centrum slaan daarvoor de handen in elkaar. Ook Eline Mignolet van dameszaak Vitrine showt enkele outfits op de catwalk.

Waarom doe je samen met je collega’s mee met de modeshow?

“Het is een leuk event, ik ben dankbaar dat de gemeente zoiets organiseert. Van bij het begin ben ik er al bij, nu al de achtste keer geloof ik. De tickets vliegen elk jaar de deur uit. Achteraf merk ik altijd een positief effect: mensen komen dan in de winkel kijken naar hun favoriete stukken uit de show.”

Hoe bereid je zo’n avond voor?

“De gemeente zorgt dat er professionele modellen aanwezig zijn. Van hen krijgen we vooraf wat foto’s en uiteraard ook de pasmaten. En dan kijk ik welke items ik aan welk model toewijs op basis van hun figuur, haarkleur, … Het is best wat werk om de perfecte outfits samen te stellen.”

En tijdens de show kijk je rustig toe?

“Oh, helemaal niet. Dan is het keihard werken achter de schermen. Ik help de modellen aan- en uitkleden, controleer of hun haar goed zit, check of ze hun accessoires zoals een handtas bij hebben. Dat is eigenlijk één en al stress. Maar achteraf overheerst natuurlijk wel de voldoening.”

"De show is echt professioneel aangepakt en tot in de puntjes verzorgd zodat het een echt spektakel wordt".

Waarom moeten mensen absoluut komen?

“Het is gewoon tof om op die manier een beeld te krijgen van de wintercollectie bij de textielzaken uit ons centrum. Bovendien is de show echt professioneel aangepakt en tot in de puntjes verzorgd zodat het een echt spektakel wordt. Je mag dus zeker zijn van een leuk avondje uit. En in het coronajaar 2020 doet zo’n uitstap extra veel deugd, vooral omdat we het superveilig organiseren door verplichte registratie vooraf. En de inkom is gratis.”

Hoe ben je in de modesector beland?

“Ik heb jaren gewerkt voor een kledingmerk maar droomde al lang van een eigen winkel. En toen waren daar in 2012 plots de plannen voor het Dorpshart, een bruisende plek voor handelszaken. Ik vond dat ik die kans moest grijpen en zo is Vitrine ontstaan.”

Eline over Vitrine

Wat?

“Vitrine is een dameszaak met een uitgebreid merkenpakket. Je vindt er niet alleen kleren maar ook schoenen en accessoires. Ik volg de modetrends op de voet om helemaal mee te zijn.”

Voor wie?

“Hier kunnen moeder en dochter gezellig samen komen shoppen. In het gevarieerde aanbod zit altijd wel iets dat past bij je stijl en budget.”

Leuk weetje?

“Mediafiguur Siska Schoeters is hier vaste klant. Het is keiplezant om haar op tv te zien verschijnen in outfits van mijn winkel.”

Onze handelaars zijn er klaar voor!

Reserveer gratis jouw zitje

De modeshow gaat door op donderdag 1 oktober om 20u op het Dorpshart. Wil je dit event niet missen? Bestel dan nog snel je gratis ticket. Reserveren is verplicht! Wij doen er alles aan om de avond coronaproof te laten verlopen.

 

Welkom tijdens het Weekend van de Klant

De modeshow is naar goede gewoonte het startschot van het Weekend van de Klant, dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Kom zeker eens langs in het kernwinkelgebied dat vól ballonnen zal staan. Koop je iets bij een handelaar? Dan krijg je een kraslot waarmee je kans maakt op P-bonnen.

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.