Ontvang je vaccinatie-uitnodiging online via 'Mijn Burgerprofiel'

26
mrt
2021

De uitnodiging voor jouw vaccinatiemoment krijg je sowieso per brief. Maar wist je dat je jouw uitnodiging al sneller kunt bekijken op ‘Mijn Burgerprofiel’?

 

Bekijk je uitnodiging online

‘Mijn Burgerprofiel’ is je persoonlijke profielpagina met overheidsdocumenten. Je vindt er bijvoorbeeld je diploma’s, attesten en vergunningen. Benieuwd? Bekijk deze video met een voorstelling van 'Mijn Burgerprofiel'.

Sinds kort is er een nieuwe module toegevoegd: ‘Uw COVID-19 vaccin’. Daar zul je jouw uitnodiging zien staan, kort voor de papieren versie in je brievenbus valt. Je kunt daar dan ook online je afspraak beheren.

Mijn Burgerprofiel

 © Agentschap Zorg en Gezondheid

Vraag om een melding per mail

Wil je niet elke dag online gaan checken of je uitnodiging al klaarstaat? Maak het je gemakkelijk en kies ervoor om een melding per mail te krijgen bij elk nieuw document dat toegevoegd wordt op ‘Mijn Burgerprofiel’. Klik daarvoor op ‘Uw gegevens' in de gele balk bovenaan, en daarna op ‘Voorkeuren beheren’ onder je naam.

Mijn Burgerprofiel

 © Agentschap Zorg en Gezondheid

In het nieuwe scherm ga je naar ‘Overheidsdocumenten (eBox)'. Vink daar ‘Ja, ik wil e-mails ontvangen in het kader van Overheidsdocumenten’ aan.

Mijn Burgerprofiel

 © Agentschap Zorg en Gezondheid

Je aanmelden op ‘Mijn Burgerprofiel’

Hoe geraak je op ‘Mijn Burgerprofiel’? Heel eenvoudig: op onze website klik je bovenaan rechts op ‘Mijn Burgerprofiel’. Daar zie je de verschillende manieren om je aan te melden. De makkelijkste is misschien wel via ‘itsme’, een veilige toepassing om je te identificeren en transacties te regelen. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone.

VIDEO

Je aanmelden, je eBox activeren, meldingen instellen, ... Benieuwd hoe het moet? Deze instructievideo zet jou op weg: