Triagepost Willebroek: aangepaste openingsuren

25
feb
2022

Wil je een PCR-test laten afnemen? Dan kun je daarvoor onder meer terecht in de triagepost in Willebroek. Vanaf dinsdag 1 maart is die alleen nog geopend in de namiddag.

Elke dag van 14u tot 18u

Sinds 1 december 2021 worden de triageposten van de ziekenhuizen in Rumst en Bornem samengevoegd op één locatie. Dat is naast de vroegere spoeddienst van AZ Rivierenland campus Willebroek: Tisseltsesteenweg 27.

Omdat het aantal coronabesmettingen daalt, is de triagepost vanaf 1 maart minder vaak open. Je kan er dan alleen nog in de namiddag terecht: elke dag tussen 14u en 18u.

Afspraak maken?

Om een PCR-test te laten afnemen in de triagepost, moet je vooraf een afspraak maken. Dat doe je via www.medina.be. Tijdens het reserveren moet je een PCR-code ingeven, ook die vraag je zelf online aan: dat kan hier (je hoeft hiervoor dus geen contact op te nemen met je huisarts).

Triagepost Schelde-Rupel is een initiatief van Huisartsenkring Schelde-Rupel in samenwerking met AZ Rivierenland, ELZ Rupelaar en ELZ Klein Brabant Vaartland en Medisch Labo Medina.

Meer info?

Contactformulier