Welkom op de boekvoorstelling ‘150 jaar station Puurs’

27
aug
2021

De 150-jarige geschiedenis van het Puurse station is nu gebundeld in een prachtig naslagwerk. Het boek wordt op donderdag 16 september voorgesteld. En jij mag daar gratis bij zijn!

Over verleden, heden en toekomst

Het station van Puurs kent een rijke geschiedenis. De 150ste verjaardag ervan vierden we in 2020 al met een mooie en leerrijke tentoonstelling die meer dan 2000 bezoekers over de vloer kreeg. Zoveel interessante informatie mocht echter niet beperkt blijven tot een éénmalige tentoonstelling. Daarom bundelden we alle informatie én extra verhalen in het boek ‘150 jaar station Puurs. Een kijk op het verleden, heden en toekomst’.

Boekvoorstelling in Seinhuisje

Op donderdag 16 september wordt het boek voorgesteld aan het grote publiek – in aanwezigheid van burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van erfgoed Ann-Marie Morel. Aansluitend bieden het gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands en de vzw Stoomtrein Dendermonde-Puurs een kleine receptie aan om deze feestelijke gebeurtenis extra luister bij te zetten.

  • Wanneer: donderdag 16 september om 19.30u
  • Waar: Seinhuisje (Seinkaai 1, Puurs)

Je bent van harte welkom!

Het enige wat je moet doen, is voorafje komst bevestigen  via de webwinkel.

Het boek kopen?

Je kunt het boek nu al bestellen via de webwinkel. Dan ligt het voor je klaar op de boekvoorstelling van 16 september óf vanaf 21 september aan het Vrijetijdsloket in de bib van Puurs.

Vanaf 21 september is het boek niet alleen te koop in de webwinkel, maar ook aan het Vrijetijdsloket in de bib van Puurs.

Meer info?

Contactformulier