Win een exclusief strandlaken

31
jul
2019

In deze zonnige periode pakt onze gemeente uit met een originele wedstrijd. De hele maand augustus delen we strandlakens uit. Die zullen klaarliggen op een toeristische locatie in elke woonkern. De drie inwoners die telkens als eerste ter plaatse zijn, krijgen de exclusieve handdoek mee naar huis. 

In elke woonkern

Tijdens de zomer komt een strandlaken al eens van pas, zo dachten we. Hilde Van der Poorten, schepen van evenementen: "We lieten een handdoek ontwerpen met het gemeentelogo op. De zomervakantie is het ideale moment om er wat weg te schenken. Uiteraard doen we dat in élk van onze acht woonkernen."

Op een toeristische locatie

De strandlakens worden klaargelegd op een toeristische locatie in Puurs-Sint-Amands. Hilde Van der Poorten: "Zo zetten we meteen nog eens de pareltjes van onze gemeente in de kijker. Waar de handdoeken precies liggen, wordt vooraf duidelijk gemaakt met een fototip op onze gemeentelijke Facebook-pagina. De drie eersten die telkens een strandlaken in handen hebben, mogen die ook houden."

Het concept doet denken aan het één-programma De Stoel dat elke dag heel wat Vlamingen op de been krijgt om een reis te winnen.

Meer info?

Contactformulier