Word Pukema-fotograaf

24
jul
2019

Ben je als (hobby)fotograaf op zoek naar originele onderwerpen om voor je lens te halen? Kom de mooiste plaatjes schieten tijdens het Pukema-weekend!

Breng de sfeer in beeld

Trek er met je camera op uit op 13, 14 en 15 september. Een mogelijke halte is het Dorpshart met alle optredens. Maar Pukema is nog zoveel meer dan dat! Verken het parcours en kom de leukste dingen tegen. Wat dacht je van spectaculaire circusacts, knotsgekke straatartiesten en de meesterwerken van het BK Bodypaint? Of breng de sfeer in beeld op de feestmarkt, de ambachtendemo’s, Puus Pruuft, …

Tip: bekijk nu al even de Pukema-website en doe alvast ideeën op. Download ook de app: zo heb je het hele weekend lang het volledige programma in je broekzak.

Geniet van een groot bereik

Natuurlijk staan wij te popelen om je foto’s te zien. Daarom vragen we om ze al een dag later naar ons door te sturen. Zo kunnen wij ze nog tijdens het feestgedruis zelf online gooien – mét jouw watermerk natuurlijk.

Jij krijgt in ruil drankbonnetjes, een goodiebag en … eeuwige roem natuurlijk (want we taggen je ook op onze sociale media)! Er is ook een plaatsje voorzien om al je materiaal veilig op bergen.

Stel je kandidaat

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar communicatie@puursam.be – met enkele van je leukste foto’s. Dan hoor je zeker van ons!

Meer info?

Contactformulier