De sportsite

De Sportlaan heeft zijn naam niet gestolen. Je vindt er nu al veel sportmogelijkheden en in de toekomst komt er nog meer van dat. Dit wordt dé plek om je sportieve ambities waar te maken – als competitieve of recreatieve sporter.

Kaartje sportsite

Multisportveld

In de Sportlaan ligt al jaren een multisportveld om te voetballen, basketten en tennissen. Het verouderde veld kreeg dit voorjaar al een grondige make-over. De vloer, basketringen en voetbalgoals zijn vernieuwd – net als de af sluiting. Dit ultramoderne terrein is vrij toegankelijk voor inwoners, scholen, jeugdbewegingen, sportverenigingen, …

Voetbal

KSK Sint-Amands beschikt momenteel over twee voetbalvelden. Bij één daarvan wordt het natuurlijk gras vervangen door kunstgras zodat het veld intensiever bespeeld kan worden. 

Padel

Wie graag een balletje slaat, kan terecht bij TC Savanti. De club heeft momenteel zes buitenterreinen met kunstlicht. Bedoeling is dat daar nog twee padelvelden bij komen: de omgevingsvergunning is alvast goedgekeurd.

Wat gebeurt er met de sporthal, het skatepark en de speeltuintjes die er nu al zijn? Niets, hier blijf je dus gewoon van genieten.

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.