Vakantieaanbod

   Annuleren doe je enkel via e-mail: vrijetijdsloket@puursam.be. 

   Annuleren kan tot 7 dagen voor de start van de opvangweek/-moment. Dus niet meer tot de dag zelf 7u ’s ochtends! De plaatsjes zijn gegeerd en we willen iedereen de kans geven om naar de sport- en speelweken te komen.

   Een voorbeeld: Als je de opvang van maandag wil annuleren moet dit ten laatste gebeuren maandagochtend voor 7.30u de week voordien.

   Wil je jouw kind maar enkele dagen brengen? Dat kan. Bij de inschrijving kies je eerst de week en in een volgende stap kan je dan de dagen kiezen waarop je kind naar de opvang komt. Per week moet je kind wel minstens 3 dagen komen. Heb je maar voor 1 of 2 dagen opvang nodig? Bekijk dan even of je geen andere oplossing hebt.

   Zijn of haar plaatsje blijft wel bezet en wordt niet ingenomen door iemand anders. Zo blijft de bubbel onveranderd en bestaat die de hele week uit dezelfde kinderen en begeleiding.

   Broers en zussen worden zo veel mogelijk op dezelfde locatie opgevangen.

   Énkel tussen 7.30u en 9u ’s ochtends op de ingeschreven weeklocatie. Doe je dat op een locatie waar zich meerdere bubbels bevinden? Kies dan de juiste ingang: ze worden goed aangeduid.

   Énkel tussen 16.30u en 18u ’s avonds op de ingeschreven weeklocatie. Doe je dat op een locatie waar zich meerdere bubbels bevinden? Kies dan de juiste ingang: ze worden goed aangeduid.

   Je kunt je kinderen deze zomer niet inschrijven voor Grabbelpas-activiteiten/daguitstappen. Enkele van deze activiteiten nemen we op in ons dagprogramma van het vakantieaanbod. Een mooi extraatje voor de kinderen!

   Er is geen voor- en naopvang voorzien. De kinderen kunnen dus blijven van 7.30u tot 18u op de ingeschreven weeklocatie. Zo blijven de kinderen de hele dag in de bubbel bij dezelfde begeleiders. Dat is extra veilig voor de kinderen en onze medewerkers en vrijwilligers.

   • In JOC WIJland brengen we drie bubbels tegelijk onder. Daarom bouwen we daar een extra tentconstructie (een stevige hal met vaste vloer) en hebben we extra ruimte.

   • In JOC WIJland worden extra sanitaire voorzieningen geplaatst om de bubbels gescheiden te houden.

   • Wanneer spel- of sportmateriaal tussen de verschillende bubbels reist, wordt het steeds gereinigd.

   • Sport en spel met te veel fysiek contact worden niet georganiseerd.

   • We voorzien telkens een aparte in- en uitgang per bubbel. Zo blijven ze goed gescheiden.

   • We starten een routine voor alle kinderen: voor en na elke activiteit én voor en na het eten wast iedereen zijn handen.
   • Verder volgen wij de hygiëneregels van Kind en Gezin, van VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinwerk) en van de Ambrassade.
   • Ferm kinderopvang heeft plaats voor 2 bubbels: 30 kinderen in Sint-Amands en 20 kinderen in Oppuurs. Dat in week 1, 2, 3, 6, 7, 8 en 9.
   • Onder de Eiken heeft 9 weken lang een aanbod voorzien.