Vakantieaanbod

   Annuleren doe je enkel via e-mail: vrijetijdsloket@puursam.be. 

   • Annuleren voor de herfstvakantie uiterlijk op 27 oktober 2020 voor 7.30u
   • Annuleren voor de kerstvakantie uiterlijk op 14 december voor 7.30u

   Je schrijft in voor minimum 3 dagen. De plaatsjes zijn gegeerd en we willen iedereen de kans geven om naar de sport- en speelweken te komen.

   Eerste week herfstvakantie: Nee, op maandag 2 november en tussen kerst en nieuw is er geen vakantiewerking. Dan nemen onze medewerkers en animatoren zelf even vakantie. 

   Tweede week herfstvakantie: Op 9, 10, 12 en 13 november voorzien we noodopvang. Niet op 11 november.

   Wil je jouw kind maar enkele dagen brengen? Dat kan. Bij de inschrijving kies je eerst de week en in een volgende stap kan je dan de dagen kiezen waarop je kind naar de opvang komt. Per week moet je kind wel minstens 3 dagen komen. Heb je maar voor 1 of 2 dagen opvang nodig? Bekijk dan even of je geen andere oplossing hebt.

   Zijn of haar plaatsje blijft wel bezet en wordt niet ingenomen door iemand anders. Zo blijft de bubbel onveranderd en bestaat die de hele week uit dezelfde kinderen en begeleiding.

   Voor de noodopvang in de tweede week van de herfstvakantie schrijf je je kind(eren) in per dag.

   Énkel tussen 8u en 9u ’s ochtends op de ingeschreven weeklocatie. Doe je dat op een locatie waar zich meerdere bubbels bevinden? Kies dan de juiste ingang: ze worden goed aangeduid.

   Énkel tussen 16.30u en 17.30u ’s avonds op de ingeschreven weeklocatie. Doe je dat op een locatie waar zich meerdere bubbels bevinden? Kies dan de juiste ingang: ze worden goed aangeduid.

   Opgelet, op donderdag 24 december haal je je kinderen op tussen 15u en 16u.

   Er is geen voor- en naopvang voorzien. De kinderen kunnen dus blijven van 8u tot 17.30u op de ingeschreven weeklocatie. Zo blijven de kinderen de hele dag in de bubbel bij dezelfde begeleiders. Dat is extra veilig voor de kinderen en onze medewerkers en vrijwilligers.

   • In JOC WIJland brengen we drie bubbels tegelijk onder. Daarom bouwen we daar een extra tentconstructie (een stevige hal met vaste vloer) en hebben we extra ruimte.

   • In JOC WIJland worden extra sanitaire voorzieningen geplaatst om de bubbels gescheiden te houden.

   • In de sporthallen zit telkens 1 bubbel.

   • Wanneer spel- of sportmateriaal tussen de verschillende bubbels reist, wordt het steeds gereinigd.

   • Sport en spel met te veel fysiek contact worden niet georganiseerd.

   • We voorzien telkens een aparte in- en uitgang per bubbel. Zo blijven ze goed gescheiden.

   • We starten een routine voor alle kinderen: voor en na elke activiteit én voor en na het eten wast iedereen zijn handen.
   • Verder volgen wij de hygiëneregels van Kind en Gezin, van VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinwerk) en van de Ambrassade.

   Ferm kinderopvang heeft plaats voor 50 kinderen in Sint-Amands.

   Tweede week herfstvakantie: naast onze eigen noodopvang organiseert Ferm kinderopvang ook noodopvang in Sint-Amands. Als je van hun aanbod gebruik wil maken, neem je contact op via bko.puurssintamands@samenferm.be