Woonzorgcentrum Sint-Pieter

Senioren kunnen hun oude dag doorbrengen in woonzorgcentrum Sint-Pieter. Dat is een campus van Zorgbedrijf Klein-Brabant, gelegen in het centrum van Puurs.

Groot aanbod

Woonzorgcentrum Sint-Pieter telt 92 kamers, verspreid over drie verdiepingen. Elke verdieping heeft zijn eigen naam en kleur om de herkenbaarheid voor de bewoners te vergroten. De afdelingen zijn gemengd: personen met dementie wonen dus niet apart maar tussen de andere bewoners.

Een echte thuis

Elke kamer is precies hetzelfde, bemeubeld en voorzien van sanitair. Wie graag tv kijkt, brengt wel zijn eigen flatscreen mee. En bewoners mogen hun kamer natuurlijk personaliseren met foto’s, schilderijen en plantjes. Want het is de bedoeling dat ze er een echte thuis van maken waar ook familie en vrienden welkom zijn. Gemeenschappelijke ruimtes zoals de cafetaria en de tuin zijn plaatsen van ontmoeting en ontspanning.

Zorg op maat

Iedere bewoner heeft zijn eigen wensen en noden. Deskundige medewerkers en gemotiveerde vrijwilligers staan dan ook klaar met kwaliteitsvolle zorg op maat: van complexe chronische zorg tot geestelijke ondersteuning bij dementiezorg.

Meer weten?

Wie komt in aanmerking voor een plekje in het woonzorgcentrum? Hoeveel kost dat? En hoe dien je een aanvraag in? Kom het antwoord te weten op al je vragen.

 

Adres

Palingstraat 44, 2870 Puurs