Inspraaktraject voor Echo's van de Schelde

Eind 2019 lag het voorlópige masterplan Echo’s van de Schelde op tafel. Natuurlijk waren we benieuwd naar jouw mening, suggesties, vragen, … Daarom kon je in 2020 participatiemomenten bijwonen. 

  • Op 25 januari kon je op de infomarkt in GC de Nestel het voorlopige masterplan bekijken. Ontdek de infopanelen die toen werden voorgesteld. 
  • Het participatiemoment van 23 maart werd door de coronacrisis afgelast. Máár: wie zich ervoor inschreef mocht in mei online zijn mening geven. De deelnemers werden via filmpjes door een vragenlijst gegidst. Bekijk hier het verslag
  • Hoe verzoenen we ons masterplan met het Sigmaplan-project dat ons moet beschermen tegen overstromingen? Dat kon je op 6 september ontdekken tijdens een wandeling. De deelnemers leerden bij over het project Wal-Zwijn.
  • Op 24 september werden de aangepaste plannen in GC de Nestel voorgesteld. Check ze hier of maak het je helemaal gemakkelijk en bekijk het filmpje van toen.

Inwoners denken mee

Alle inbreng van inwoners werd nauwkeurig verzameld en bestudeerd. Op basis daarvan paste het studiebureau het ontwerp aan. De definitieve versie ontdek je hier. 

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.