Maand van de Sportclub

​​​Van 1 tot en met 30 september organiseert Sport Vlaanderen de Maand van de Sportclub. Het doel? Sportclubs en hun werking in de kijker zetten.

De gemeente Puurs-Sint-Amands roept alle sportverenigingen op om in september de deuren te openen voor het brede publiek. Organiseer initiaties en demonstraties. En laat zien hoe leuk sporten is. Wil jouw sportclub deelnemen? Neem dan contact op met het vrijetijdsloket.

Jouw voordelen als je je aansluit bij een sportclub?

1. Je wordt goed omringd.

Het ervaren personeel en de enthousiaste vrijwilligers in de sportclub begeleiden je uitstekend. Jij sport verantwoord en leert sporttechnisch heel wat bij. De talloze supporters houden je motivatie hoog.

2. Je sport met het juiste materiaal.

 Het kwalitatieve materiaal en de goede infrastructuur zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op de sport zelf. Heb je je helemaal uitgeleefd? Spring dan eens binnen in het gezellige clublokaal.

3. Je scoort nieuwe vrienden.

De basis van een goede sportclub? De uitstekende teamspirit! Samen met andere sporters verleg je je grenzen, vier je overwinningen en verwerk je nederlagen. Zo smeed je vriendschappen voor het leven. 

4. Je blijft in topvorm.

In een sportclub amuseer je je. Daarom kom je er vaker over de vloer. En hoe meer je oefent, hoe beter je gaat sporten. En hoe fitter je je voelt. Sluit je je aan bij een sportclub? Dan investeer je - ook op lange termijn - in je gezondheid. 

Contactinformatie