Sportief vakantieaanbod

​​​​​​​​Wil je je kinderen een onvergetelijke schoolvakantie bezorgen? Schrijf hen dan in voor een van onze sportdagen of -weken. Die zijn geschikt voor zowel sportieve als minder sportieve kinderen en jongeren.

Voor de sportdagen kun je je per dag inschrijven. Bij sportweken schrijf je je kind in voor een volledige week. Want het is belangrijk dat de kinderen alle lessen - van A tot Z - volgen. 

De sportactiviteiten worden begeleid door gediplomeerde of ervaren lesgevers van de sportfederaties, door bachelors en masters lo of door kleuteronderwijzers. We doen ook een beroep op vrijwilligers om de begeleiders te assisteren. 

Ons aanbod:

Multimove (1ste tot 3de kleuterklas)

Kinderen graag doen sporten. Dat is onze missie en de filosofie van Multimove. Essentieel daarbij is dat jonge kinderen een goede basismotoriek ontwikkelen. We oefenen hun bewegingsvaardigheden. En zetten hen ook aan het knutselen en dansen. Plezier staat daarbij voorop!

Multi SkillZ (1ste tot 3de leerjaar)

Multi SkillZ is een vernieuwende manier van leren bewegen waarbij de lesgever oog heeft voor de totaalontwikkeling van kinderen. De kinderen trainen hun motorische vaardigheden spelenderwijs. Kortom: sport met een hoog fungehalte!

Mix (4de tot 6de leerjaar)

De titel zegt het al: elke dag bieden we een mix van verschillende sporten en spelen aan. Het doel? De motorische, sociale, emotionele en creatieve vaardigheden van de kinderen aanscherpen. En hen laten kennis maken met klassieke sporten (zoals voetbal en korfbal) en minder gekende sporten. 

Tijdens dit kamp knutselen we niet. Soms kunnen de mixers er ook voor kiezen om zich aan te sluiten bij de kickx. Vraag hiernaar bij de inschrijving. 

Sportspecifieke sportweken (1ste leerjaar tot 3de middelbaar​, afhankelijk van de sportweek)

Tijdens sommige vakanties bieden we ook sportweken of -activiteiten aan, zoals een klimweek, turnweek, skiweek, dansweek, acroweek of avonturendag.

Procedure

Meebrengen

  • gewone sportkledij
  • lunchpakket en gezonde tussendoortjes
  • regenjas en lange broek of trui wanneer het weer wat tegenvalt
  • zonnecrème en een hoedje of petje voor als de zon schijnt
  • een drinkbus. We zorgen ervoor dat je altijd vrij water kunt drinken.
Check zeker ook je bevestigingsbrief voor extra benodigdheden. Maken we een uitstap? Of heb je extra materiaal nodig voor een knutselwerk? Dan laten we je dit op voorhand weten via een briefje of e-mail. 

Bedrag

  • inwoner Puurs-Sint-Amands €10,30
  • Niet-inwoner Puurs-Sint-Amands €12,90

Regelgeving

Bijkomende informatie

​Ontdek hier​ ons uitgebreid vakantieaanbod

Het is mogelijk om met de volgende cheques te betalen:

  • Sport- en cultuurcheques (Sodexho & Edenred)
  • Consumptiecheques (Sodexho & Edenred)
  • Complimentscheques (Edenred)

Papieren cheques worden aan alle balies aanvaard, digitale cheques enkel aan het Vrijetijdsloket.​

Opgelet, er wordt niet teruggegeven op papieren cheques. ​​

Contactinformatie