Verkeershinder in Puurs-centrum

30
aug
2022
Mobiliteit puurscentrum 1sept2022

Op dit moment zijn er werken in de omgeving van sport- en evenementenhal Binder, cc Binder en Academie Forum 11. Want wist je dat wij tegen eind 2023 een nieuw gemeentehuis als buur krijgen? Om daarvoor plaats te maken, moet er eerst een stukje van de sport- en evenementenhal verdwijnen. Er komt dus een grote werfzone waardoor deze omgeving iets moeilijker bereikbaar zal zijn.   

Verkeerssituatie rondom het Forum vanaf 1 september 

De vorderingen op de werf brengen een gewijzigde verkeerssituatie met zich mee. Sinds 1 september 2022 veranderde de parkeergelegenheid, de aanrijstroken en de verkeerssituatie voor fietsers.  We zetten alles op een rijtje.  

Parkeren

Sinds 1 september 2022 

  • bereik je de grasdalparking via de doorgang tussen de Hof-ten-berglaan nr 55 en nr 61. De parkingtoegang is aangegeven met Parking Kloosterhof.  Je kan dan ook parkeren op de uitgebreide zone van de parking. 
  • is de toegang in de Hof-ten-Berglaan tussen nr 13 en 19 enkel een uitrit. Je kan langs hier niet meer naar de parking rijden. 
  • zijn er twee extra parkeerstroken voor kort parkeren op de Hondsmarkt. Dit betekent mét schijf parkeren. 
  • kan je langer of vrij zonder schijf parkeren op nog drie stroken op de Hondsmarkt. In het najaar vervangen we deze drie parkeerstroken bestemd voor langer parkeren, door de Sjabi-fietsenstalling. De exacte planning hangt af van de opstart van de werf van de Sjabi-basisschool.  

Fietsen 

De werfzone op het Forum en dus in de nabijheid van Sjabi, Academie Forum 11 en cc Binder is afgesloten. Alle gebouwen zijn natuurlijk wél bereikbaar.  Check het plannetje voor de meest aangewezen fietsroute zodat alles veilig verloopt. 

Contact

PSSST Mis geen enkel nieuwtje over Puurs-Sint-Amands

 

 

Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.